Despre Noi

Firma noastra a fost infiintata in 2001 si are sediul in Buzau, Loc. Tintesti, Str. Principala nr. 270 are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de transport intern, intracomunitar si international de marfa, in regim de exclusivitate si grupaj. De asemenea, organizam transporturi de lichide alimentare vrac.

Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, flexibilitatea organizatorica si personalul nostru calificat ne-au permis sa raspundem prompt la schimbarile pietei.

Efectuam curse de transport marfa intern si international catre orice locatie din Europa, cu autocamioane cu soferi experimentati si costuri optime. Pe durata desfasurarii transportului, clientii sunt tinuti la curent cu toate detaliile legate de marfa lor, primind in permanenta informatii despre pozitia ei prin intermediul sistemelor de monitorizare.

Toate mijloacele de transport puse la dispozitie de catre IULIANA 2001 sunt asigurate, iar transporturile sunt guvernate de conventia internationala CMR.

Cheia succesului nostru in transportul rutier consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului de-a lungul a mii de kilometri de infrastructura rutiera, pregatirea soferilor si stabilirea celor mai sigure si rapide rute. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile costisitoare datorate intarzierilor sau incidentelor. Promisiunea noastra pentru clienti este siguranta, performante si liniste sufleteasca atunci cand oferim servicii de transport.

IULIANA 2001 asigura transport rutier international pentru urmatoarele tipuri de marfuri:

  • Marfuri Generale
  • Marfuri Alimentare Vrac

IULIANA 2001 va poate pune la dispozitie urmatoarele mijloace de transport :

  • camionete 2,8-3,5 tone sarcina utila, cu o capacitate de 36-40m3;
  • camioane 24 tone , 13,6m lungime, capacitate 90m3.
  • camioane cisterne alimentare 25 tone sarcina utila

Firma IULIANA 2001 este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile interne de marfuri. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate, IT, relatii cu clientii).

Calitatile Noastre

RAPIDITATE 98
SIGURANTA 98
PERSONAL PROFESIONIST 100
MONITORIZARE CONTINUA 100
SOLICITA O COTATIE DE PRET

Portofoliu Clienti